vrijdag 7 januari 2022

Lekkere ijsjes bij Cremerie Dina

Cremerie Dina gelegen te Schoten is zeker en vast een gevestigde waarde te noemen. Wie in Schoten woont herinnerd zich zeker nog het gele elektrische karretje dat  rond reed.

Inmiddels is er bij cremerie Dina meer dan 60 jaar aan ervaring en kennis in huis. Door gebruik te maken van de beste ingrediënten is bijna alles mogelijk.

De cremerie is vooral gekend om de kwaliteit van het ijs. De kwaliteit is één van de gekende eigenschappen.
Het maken van ijstaarten op maat is een sterke troef.

Wie als dessert een ijstaart wenst en er iets leuk en speciaal wenst van te maken is bij ons zeker aan het juiste adres. Bezoek zeker eens de pagina van de ijstaarten met een kleine selectie uit het eigen werk. Heeft u een idee, kom even langs en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

De basis van ons ijs is verse hoevemelk, met verse eieren en vers fruit. Kleurstoffen en bewaarmiddelen tref je niet aan in ons ijs. Cremerie Dina geeft u de nodige waarborg en garantie op een hoogstaand ambachtelijk product dat dagelijks vers bereid wordt uit de beste natuurlijke ingrediënten.


Alles wordt met veel zorg gemaakt in het atelier achter het huis. Er zijn steeds minimum 7 verschillende smaken ter beschikking. vanille en mokka zijn natuurlijk de klassiekers maar de jongste tijd doen vooral exotische fruitsmaken het goed. Ook krokolatta met stukjes chocolade - onze variant op de Italiaanse straggiatelle blijft een succes.

Bron: Website Cremerie Dina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten